IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM 2014 TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I...

LA FIRA MERCAT DEL RAM 2014 TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS.

IMGP8089La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb un èxit de visitants, expositors i activitats. El certamen d’enguany volia potenciar la sostenibilitat i l’eficiència energètica. El conseller de cultura, Ferran Mascarell va inaugurar divendres la 37ena edició de la Fira Mercat del Ram. Durant la jornada inaugural, Ferran Mascarell va destacar el paper de la fira torderenca en la promoció i divulgació dels productes de la terra i la seva consolidació en el territori.

parlament ferran mascarell

Aquest any la Fira va comptar amb més representació de l’empresariat local, a través d’un estand col·lectiu dels industrials del polígon de Can Verdalet i un altre d’emprenedors que recentment han obert el seu negoci a Tordera. La Mostra d’Associacionisme Local  es va consolidar un any més com a l’aparador del teixit social torderenc. El director del certamen, Jordi Camó es mostrava satisfet amb el funcionament de la fira

balanc fira 1

Respecte els canvis introduïts aquest any, Camó apunta que els primers comentaris han estat molt positiu.

balanc fira 2

Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius. La regidora de participació ciutadana, Eliana Romera parlava sobre el protagonisme de les entitats aquest dies de fira.

balanc mostra associacionisme

El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’edició del certamen de 2015.

ÚLTIMES NOTÍCIES