IniciNoticiesCulturaLA PRIMERA ACTUACIÓ OFICIAL DELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME A LA FIRA...

LA PRIMERA ACTUACIÓ OFICIAL DELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME A LA FIRA DEL RAM DE TORDERA DESCARREGA TRES ESTRUCTURES DE SIS.

IMGP8090Tan sols cinc mesos han fet falta per demostrar que els Castellers de l’Alt Maresme tenen fusta de guanyadors. La Fira Mercat del Ram de Tordera va ser ahir escenari de la primera actuació de la nova colla, encara vestida amb camisa blanca, i on van carregar i descarregar tres estructures de sis: el 3 de 6, el 4 de 6, i el 4 de 6 amb l’agulla, a banda de completar un pilar de 4 d’entrada i 2 pilars de 4 simultanis de comiat. El cap de colla, Marc Ruiz assegurava als micròfons de Ràdio Tordera està molt satisfets de l’ actuació.

balanc castellers 1

Marc Ruiz destacava la feina feta durant aquest cinc mesos, per aconseguir els resultats d’aquest diumenge de rams a Tordera.

balanc castellers 2

Els integrants de la colla, anomenats popularment com a “maduixots” en referència al color de la que serà la seva camisa de competició i a les maduixes com a producte autòcton del territori, es van guanyar a pols vestir la nova indumentària però el cap de colla, Marc Ruiz, ha assegurat que no ho faran fins a la data oficial del seu bateig, prevista pel proper dissabte 26 d’abril a Calella. En l’acte que es prepara a la plaça de l’Ajuntament, els Castellers de l’Alt Maresme estaran acompanyats amb els seus padrins de colla, els Capgrossos de Mataró i els Marrecs de Salt.

balanc castellers 3

Prèviament a la presentació, però, hi haurà dues actuacions més, el dilluns de Pasqua a Palafolls i el dia de Sant Jordi novament a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES