IniciNoticiesComerçLA TROBADA DE PLAQUES DE CAVA, LA CERCAVILA DE GEGANTS I LA...

LA TROBADA DE PLAQUES DE CAVA, LA CERCAVILA DE GEGANTS I LA PRIMERA ACTUACIÓ CASTELLERA DE LA COLLA DE L’ ALT MARESME CENTREN LES ACTIVITATS D’AQUEST DIUMENGE, DARRER DIA DE FIRA.

03764El darrer dia de la fira mercat del Ram de Tordera comença a les 10 del matí amb la setena trobada de col·leccionistes de plaques de cava, impulsat per el club filatèlic Tordera. Enguany commemoraran els 100 anys del club futbol Tordera. Josep Maria Valverde Ens dóna detalls de la trobada d’enguany.

plaques de cava

A la mateixa hora es farà un taller de manualitats de reciclatge, a càrrec de Cayró. A partir de les 11 del matí taller de plantes aromàtiques, d’ educació emocional, d’ hort ecològic, de cervesa artesana i pa ecològic.  A la 1 tindrà lloc una de les novetats de la fira, amb la primera actuació castellera de la colla de l’alt maresme.

A la tarda, els actes s’ inicien a les 5 amb un joc del domino per persones emprenedores i un taller per crear la teva mona de pasqua. De 6 a 8 de la tarda, mostra d’ activitats al Casal de Joves amb taller musical i actuació de la banda musical (Musi-Kem). A dos quarts de 7 cercavila de geganters i lliurament del tortell de rams.

Finalment, a les 7 es durà a terme el sorteig de lots “regala Tordera”: producte artesà.

Durant tot el cap de setmana també s’ han organitzat activitats paralel·les. La cooperativa Agrària Baixa Tordera ofereixen una exposició ramadera amb vaques, ovelles, conills, gallines, porcs i d’altres animals. També faran passejades amb ruc català. La fira també acull una exposició de tractors antics, a càrrec de Francisco Brossa. El Parc Prudenci Bertrana presenta aquest dies tast de vins catalans cellers DO, fotografies infantil a les casetes de contes populars, observacions solars i la lluna, taller de ceràmica a càrrec d’en Pitu Maresme, Sorteig de lots “Regala Tordera”, passejades amb carruatge a càrrec de Can Raurell, Aula d’entorn rural i Figures de fusta amb motoserra, a l’estand d’Agricola Tordera.

Finalment, durant tot el cap de setmana, els restaurants Cal Nano, Can Casellas, Les Ferreres, Ca la Maria i Can Bruno oferiran el plat o el menú de la fira.

ÚLTIMES NOTÍCIES