IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA OBRE AVUI LES PORTES AMB...

LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA OBRE AVUI LES PORTES AMB MÉS PRESÈNCIA D’EMPRESES I EMPRESARIAT LOCAL I AMB LA VOLUNTAT DE SER MÉS DINAMICA I PARTICIPATIVA. EL CERTAMEN DONARÀ RELLEVÀNCIA A LA SOSTENIBILITAT I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA.

03739El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, serà l’encarregat d’inaugurar aquesta tarda la Fira Mercat del Ram de Tordera. Aquest any es donarà especial rellevància a totes aquelles empreses de serveis o indústries que treballen amb productes relacionats amb la sostenibilitat i l’ eficiència energètica. En aquest sentit, una quinzena d’empreses ubicades al polígon de Can Verdalet que ofereixen aquest tipus de producte seran presents a la Fira a través d’un estand conjunt d’exposició, fet que amplia la presència de l’empresariat local a la Fira i es compleix un altre dels objectius de l’organització per aquesta edició. Ens parla sobre els canvis de la fira, el seu director, Jordi Camó.

camo 1

L’organització habilitarà un nou espai dins el recinte firal, anomenat Àgora, on tindran lloc les activitats relacionades amb el desenvolupament econòmic del primer sector i els productes de proximitat. Entre aquestes activitats destaquen les jornades de treball sobre agroalimentació, tallers de cuina ecològica, tallers d’horticultura, tasts de vins, mels i olis, exhibicions ramaderes, entre d’altres noves iniciatives. A banda de les activitats relacionades amb el primer sector, des de la Mostra d’Associacionisme Local, les entitats seran les encarregades de mostrar al visitant la seva activitat amb l’organització de diferents actes a la carpa del recinte firal. La regidora de participació Ciutadana, Eliana Romera ens detalla la participació de les entitats a la fira.

eliana fira

D’acord amb l’eix central de la Fira, repeteixen amb participació activa el col•lectiu de carnissers de Tordera (Ca l’Andreu, Can Freixas, Can Serra i Can Verdum). Amb la finalitat de promoure la qualitat dels productes artesans i de proximitat, tindran lloc un taller infantil d’elaboració de mini hamburgueses adreçat als més petits de la casa. La Fira acollirà una bona mostra de l’emprenedoria local a través d’un estand conjunt de diferents negocis que joves emprenedors han obert recentment a Tordera.  Des d’aquest espai els nous emprenedors organitzaran activitats de promoció relacionades amb el seu negoci. Ho explica Jordi Camó.

camo 2

Jordi Camó apunta l’increment de l’empresariat local participant a la fira de Tordera.

camo 3

Finalment, els restaurants de Tordera es sumen al potencial de negoci que els ofereix la Fira, programant menús especials i plats de Fira  amb descomptes del 15%  per a tots els visitants.

L’horari de la fira mercat del ram serà divendres de 4 a 9 del vespre i dissabte i diumenge de 10 del matí a 9 de la nit, al parc prudenci Bertrana.

ÚLTIMES NOTÍCIES