IniciNoticiesRegidoriesTORDERA ESTRENA AQUEST CAP DE SETMANA DE FIRA UN NOVA MARCA MUNICIPAL.

TORDERA ESTRENA AQUEST CAP DE SETMANA DE FIRA UN NOVA MARCA MUNICIPAL.

detroderaTordera gaudeix a partir d’avui d’un nou logotip i eslògan -DeTordera Decididament- que sota els valors de la modernitat, la valentia i la cohesió social encarnen la nova imatge del municipi.

La nova marca tindrà la seva primera posada en escena aquest cap de setmana en la Fira del Ram, on es podran veure els primers passos de la implantació i penetració de la nova imatge en els esdeveniments del poble. En paraules del Regidor de Comunicació, Josep Llorens, la voluntat d’aquest nou logotip és transmetre una actitud positiva i enèrgica envers el futur del nostre poble.

de tordera decididament 1

Sota el paraigua de la nova marca municipal es transmet la voluntat d’incloure els projectes que l’Ajuntament encara per als propers mesos,  propostes que van encaminades al foment a la dinamització econòmica del municipi a través dels plans de regeneració urbana i comercial, el nou impuls en matèria d’empresa i emprenedoria que es promou des de les àrees de promoció econòmica i territori i també el foment de l’ocupació a través de nous plans formatius i cursos per a adults que en breu es posaran en marxa. Sota la nova marca “DeTordera decididament” també es promouran projectes i activitats del foment de la cultura, de participació ciutadana i de civisme que comptaran amb la implicació de diferents agents socials del municipi per afavorir-ne la cohesió i la diversitat. El regidor Josep Llorens assegura que s’aprofitarà la fira per presentar la nova marca.

de tordera decididament 2

L’Ajuntament desitja que la marca municipal tingui una bona acceptació entre els veïns i el teixit associatiu del poble, en aquesta línia, es facilitarà que les entitats del poble la puguin fer servir i adaptar per a les seves activitats.

Al mateix temps, està previst que de manera progressiva el logotip vagi guanyant força a través de l’ús en els suports comunicatius municipals, tant digitals com en paper. Finalment, la posada en marxa d’aquest logotip també pretén dotar Tordera de major projecció arreu de Catalunya, tot posant en valor les seves potencialitats, alhora que, despertar un esperit emprenedor i un sentiment esperançador per encarar l’actual context econòmic i social.

ÚLTIMES NOTÍCIES