IniciNoticiesComerçL’ESTRENA DE L’ESPAI ÀGORA, LES ACTIVITATS INFANTILS, LA MOSTRA D’ASSOCIACIONISME, LA TRACTORADA...

L’ESTRENA DE L’ESPAI ÀGORA, LES ACTIVITATS INFANTILS, LA MOSTRA D’ASSOCIACIONISME, LA TRACTORADA I UN MONÒLEG DE TONI ALBÀ PRINCIPALS RECLAMS AQUEST DISSABTE DE FIRA.

03761Les activitats de la fira mercat del ram de Tordera per dissabte començaran a les 11 del mati amb la gimcana infantil i activitats diverses que organitzaran el programa Bon Dia Menuts de Ràdio Tordera i l’esplai el Garbell. Tot plegat, acabarà amb una xocolatada per a tots els participants. Escoltem Alberto Rojo, membre del programa BDM.

bdm el garbell dissabte

A la mateixa hora s’inicien dos tallers d’educació emocional a la granja escola i de plantes aromàtiques a càrrec de Vergel de las hadas.

La tractorada començarà a dos quarts de 12h des del lateral del parc Prudenci Bertrana i recorrerà els carrers Puigverd, Amadeu Vives (pl. Lluís Companys), Avinguda Fibracolor, Camí Ral i acabarà al parc Prudenci Bertrana). L’iniciativa compta amb la col·laboració del col·leccionista local Francesc Brossa. Per altra banda, els tres dies de fira es podrà visitar al recinte firal una exposició de tractors antics. La mostra comptarà amb una vintena de tractors històrics i maquinària agrícola. Francesc Brossa assegura que la mostra pretén dinamitzar la fira.

brossa

L’estrena de l’espai Àgora serà a dos quarts de 12 amb Show-cooking amb productes locals, a càrrec de Pep Noguè. A partir de la 12, tindran lloc diversos tallers sobre hort ecològic, pa ecòlogic i educació emocional. Durant el dissabte el matí està previst un torneig de Judo, al pavelló de l’avinguda Països Catalans. A la tarda les activitats s’iniciaran a les 4 amb un taller de robòtica, a l’estand Tordera Emprèn. A les 5 estirada de tractors: quin serà el tractor més valent?; a dos quarts de 6 l’ANC Tordera organitza el Monòleg de Toni Albà i actuació del cantant Ferran Pujadas.

A partir de dos quarts de 6, diversos tallers sobre Hola, por! Adreçat a un públic infantil a càrrec del Camí; taller de Cupcakes a l’estand del casal de joves i taller infantil d’elaboració de mini hamburgueses a l’estand del producte artesà. L’activitat està adreçat al públic infantil i col·laboren en la iniciativa Ca L’Andreu, Can Freixas, Can Serra i Can Verdum.

A dos quarts de 7 a l’estand de la cooperativa una activitat anomenada “Petit Pagès” descobrint les vedelles. A la mateixa hora, a l’espai àgora taller de titelles per al desenvolupament. Les activitats finalitzaran a les 7 amb l’associació cultural i recreativa Pere Cot, amb un espectacle sobre la volta pel món a través de la dansa.

Durant tot el cap de setmana també s’han organitzat activitats paralel·les. La cooperativa Agrària Baixa Tordera ofereixen una exposició ramadera amb vaques, ovelles, conills, gallines, porcs i d’altres animals.

camo exposicio animals

La fira també acull una exposició de tractors antics, a càrrec de Francisco Brossa. Passejades amb carro, ruc català, El Parc Prudenci Bertrana presenta aquest dies tast de vins catalans cellers DO, observacions solars i la lluna, taller de ceràmica i Rakú, degustacions de productes de proximitat, figures de fusta amb motoserra, a l’estand d’Agricola Tordera, entre d’altres activitats.

Finalment, durant tot el cap de setmana, els restaurants Beltran 9, Cal Nano, Can Casellas, Les Ferreres, Ca la Maria, Can Bruno i Can Pujol oferiran el plat o el menú de la fira.

ÚLTIMES NOTÍCIES