IniciNoticiesComerçL’ ASSOCIACIÓ DE MARXANTS DEL MARESME EXPRESSA EL SEU MALESTAR AMB LA...

L’ ASSOCIACIÓ DE MARXANTS DEL MARESME EXPRESSA EL SEU MALESTAR AMB LA REORDENACIÓ DE LES PARADES PER LES OBRES DE LA PLAÇA CONCÒRDIA.

mecatsOKL’ associació de Marxants del Maresme han expressat el seu malestar sobre com s’ ha gestionat el trasllat de parades durant les obres que s’ estan realitzant a la plaça concòrdia. Els marxants critiquen que l’ ajuntament va comunicar als afectats per les obres que havien de canviar de lloc en només una setmana de marge. Lamenten que no van tenir temps d’ avisar als clients, ni van tenir opció de debatre si el lloc escollit era el més adient. Segons els marxants en un primer moment, les parades s’ havien de traslladar al carrer Amistat, però finalment s’ han ubicat al pàrquing de Can Nassos. Ho explica el tresorer de l’ associació de marxants i  afectat per les obres, Esteve Joan.

marxants 1

Esteve Joan assegura que el perjudici de les obres si afegeix la davallada de vendes que pateixen els marxants amb la crisi.

marxants 2

Per la seva banda, el regidor de mercats Carles Aulet explica que l’ actuació de l’ ajuntament han estat de diàleg constant amb els marxants.

aulet marxants 1

Carles Aulet explica que al final es va decidir fer les obres en dues fases, d’ acord amb els marxants. Aulet assegura que s’ ha intentat minimitzar al màxim les molèsties i el temps de les obres.

aulet marxants 2

L’ associació de marxants del Maresme no descarta fer alguna mobilització per expressar el seu malestar davant aquesta situació. L’ ajuntament i l’ associació de marxants es reuniran properament per intentar acostar posicions i minimitzar les conseqüències de les obres.

ÚLTIMES NOTÍCIES