IniciNoticiesEducacióEL CASAL DE JOVES I EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME ORGANITZEN UN...

EL CASAL DE JOVES I EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME ORGANITZEN UN CURS DE FORMACIÓ EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA.

cursmanipuladoralimentsLa Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves i d’acord amb el Consell Comarcal del Maresme, organitzen a Tordera un curs de Seguretat Alimentària, que equival a l’antic curs de manipulador d’aliments.

El curs es farà el dia 25 de febrer, de 9:00h a 14:30h, al Casal de Joves. El curs s’adreça a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…).

La sessió permetrà als assistents conèixer i fomentar el compliment  de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments, prevenir les malalties de transmissió alimentària i implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control. La regidora de Joventut i Sanitat, Eliana Romera, assegura que el curs sorgeix davant la demanda de molts ciutadans.

eliana manipulador aliments

El preu del curs és de 25€ i les inscripcions es poden fer fins el 20 de febrer a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat o bé presencialment al Casal de Joves. Les places per al curs són limitades