IniciNoticiesSocietatLA PLUJA NO DESLLUEIX LA FESTA DELS TRES TOMBS A TORDERA, QUE...

LA PLUJA NO DESLLUEIX LA FESTA DELS TRES TOMBS A TORDERA, QUE REUNEIX UNA SETANTENA DE CAVALLISTES I NOMBRÓS PÚBLIC A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA.

2014-01-18 10.27.58El cel ennuvolat va aguantar tot el matí i les quatre gotes de primera hora no van deslluir la festa dels Tres Tombs d’aquest passat dissabte a Tordera. Un any més, la Plaça de l’Església es va omplir de gent de totes les edats per veure l’arribada dels cavalls i la benedicció dels animals.

Les activitats van començar de bon matí amb la concentració de cavalls i genets al Parc Prudenci Bertrana i un esmorzar per a tots els participants. Tot seguit, cercavila pels carrers del poble i entrada a la plaça acompanyats pels Gegants de Tordera. Tampoc va faltar la Missa en honor a Sant Antoni Abat i, com a novetat, es va celebrar la primera gimcana hípica.

Enguany van participar de la festa dels Tres Tombs una setantena de cavalls amb alguns carruatges. El regidor de pagesia, Carles Aulet, es mostra molt content per l’èxit de participació.

140118_003

A banda dels cavalls, molta gent portava a beneir els seus animals de companyia, la majoria gossos. Podem escoltar algunes de les persones que van atendre el micròfon del programa “Tordera en directe”.

tres tombs animals

L’entrega d’obsequis i el dinar de germanor organitzat per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera van concloure la festa de Sant Antoni Abat.

La celebració va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, la Colla de Geganters i Grallers de Tordera i els Amics dels Cavalls de Tordera.