IniciNoticiesEntitatsÈXIT DE PÚBLIC A LA PRESENTACIÓ DE LA SAMARRETA I EL PROGRAMA...

ÈXIT DE PÚBLIC A LA PRESENTACIÓ DE LA SAMARRETA I EL PROGRAMA D’ACTES DEL CENTENARI DEL CLUB FUTBOL TORDERA.

presentacio centenariAmb la presentació dels actes del Centenari i la samarreta que lluiran els jugadors aquest 2014, el Club Futbol Tordera va donar inici divendres a la tarda a l’any en què celebra els seus 100 anys d’història. La sala d’actes de la Biblioteca va quedar petita per acollir la gentada que va assistir a la presentació. L’acte va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau. En declaracions a Ràdio Tordera, deia que el Club Futbol Tordera ha de viure aquest any de manera especial i reconeixia la tasca de tots aquells que han treballat per l’entitat al llarg d’aquests 100 anys.

Ivan tibau centenari 1

Ivan Tibau destaca que no hi ha gaires clubs que arribin al Centenari i que si el Tordera hi ha arribat és perquè que s’han fet molt bé les coses.

Ivan tibau centenari 2

Divendres també es van anunciar algunes de les activitats que es duran a terme durant aquest 2014. El club ja ha avançat la data del 22 de juny com a Dia del Centenari, en què tindrà lloc un dinar de germanor. Aquest mateix dia s’inaugurarà una exposició commemorativa i es presentarà un audiovisual sobre la història de l’entitat. A més, s’està treballant en una representació teatral i alguna que altre sorpresa. L’edició d’enguany del Memorial Josep Barceló també serà especial, coincidint amb el Centenari.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va avançar durant la presentació de divendres, la voluntat de l’Ajuntament perquè el Club Futbol Tordera sigui qui faci el pregó de la Festa Major d’enguany. En declaracions a la nostra emissora, destacava que és la primera entitat esportiva centenària del nostre municipi.

alcalde centenari

La samarreta commemorativa juga amb els dos colors que ha vestit sempre el CF Tordera, el groc i el vermell. No hi falten les quatre barres, presents a la samarreta des dels inicis, i l’escut difuminat a una part del davant. També es destaquen al pit els anys 1914 (el de la fundació) i 2014 (l’actual i del Centenari). El president del club, Quim Barceló, es mostrava molt content amb l’èxit de públic de la presentació i destacava el fet d’arribar als 100 anys d’història.

quim barceló centenari 1

Quim Barceló aprofita per demanar el suport de la gent del poble durant aquest any tan especial.

quim barceló centenari 2

Per últim, cal destacar que el logotip del Centenari s’ha escollit a través d’un concurs amb les escoles de Tordera. L’autor és en Pau Fernández, de l’Escola Brianxa.

ÚLTIMES NOTÍCIES