IniciNoticiesEntitatsEL GRUP EXCURSIONISTA MIRALLES PREPARA PER DEMÀ LA MARXA POPULAR DE TORDERA.

EL GRUP EXCURSIONISTA MIRALLES PREPARA PER DEMÀ LA MARXA POPULAR DE TORDERA.

mirallesEl Grup Excursionista Miralles organitza el 6 de desembre la tradicional Marxa Popular per l’entorn de Tordera. La sortida serà a les 8 del matí al Pavelló municipal (Avinguda Països Catalans). La marxa tindrà dos itineraris, un de 12 km apte per a tothom i un de 22 km amb més dificultat, amb diferents desnivells durant el recorregut. Tot el camí estarà senyalitzat i hi haurà 4 punts d’avituallament i control. Escoltem Lluís Torrelles, president del grup excursionista Miralles.

lluis torrelles

La Marxa és oberta a tothom i no té caràcter competitiu, els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. A l’arribada hi haurà esmorzar per a tots els participants.

Enguany, el Grup Excursionista Miralles ha obert un formulari per inscriure’s a la Marxa amb l’objectiu de preveure la bona organització de la cursa. Les inscripcions ja es poden fer per internet https://sites.google.com/site/marxapopulartordera/inscripcio i també una hora abans, al punt de sortida.  El preu de la inscripció serà de 8 euros adults i 4 euros fins a 12 anys i  servirà per finançar les despeses de la marxa i la seva organització. En acabar la marxa els participants gaudiran de l’esmorzar popular al costat del pavelló on s’ha iniciat la Marxa.

ÚLTIMES NOTÍCIES