IniciNoticiesEntitatsCREU ROJA COMENÇA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES PER A MÉS...

CREU ROJA COMENÇA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES PER A MÉS DE 25.000 NENS CATALANS.

cap-infant-fora-de-jocSota el lema “Cap infant fora de Joc, ara jugues tu”, Creu Roja comença la campanya de recollida de joguines per evitar que cap nen es quedi sense joguines aquest Nadal. En aquesta 21a edició es preveuen repartir joguines a més de 25 mil nens i nenes catalans que es troben en situació de vulnerabilitat.

La campanya s’emmarca dins el projecte de joguina educativa. És per això que les joguines recollides han de complir uns requisits: han de ser noves, no sexistes, no bèl·liques i que fomentin el joc col·lectiu. El president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, desitja que la campanya sigui un èxit.

joguines 1

La directora de CRJ, Iolanda Gargallo, demana ajuda per arribar a tots els infants.

joguines 2

A Tordera, la creu roja organitzarà el dissabte 14 de desembre una festa solidària de la joguina. A les 4  de la tarda a la pista l´amistat hi haurà Animació infantil, xocolatada i disco mòbil. Les joguines també es poden portar al local de l’ entitat al carrer Canigó, 26.  Creu Roja espera enguany recollir més de 60.000 joguines als més de 400 municipis on hi ha seus de Creu Roja adherides a la campanya. Per fer-ho possible, més de 1.600 voluntaris participaran en la campanya fins al 5 de gener.