IniciNoticiesEducacióL’ AMPA I L’ ASSEMBLEA DE MESTRES I PROFESSORS DE L’INSTITUT LLUÍS...

L’ AMPA I L’ ASSEMBLEA DE MESTRES I PROFESSORS DE L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS ORGANITZA UNA XERRADA INFORMATIVA SOBRE LES LLEIS EDUCATIVES I LES RETALLADES.

soseducacioEnfront de l’avantprojecte de llei educativa del ministre Wert i a la greu situació actual de retallades i desmantellament que està patint l’educació com a servei públic fonamental, l’AMPA i Assemblea de mestres i professors de l’institut Lluís Companys han organitzat dilluns vinent una xerrada per parlar sobre aquestes problemàtiques. RAMON FONT (Assemblea groga, USTEC) i ÀLEX BLASCO (CCOO) analitzaran les lleis educatives estatals (LOMCE), autonòmiques (LEC) i les retallades en educació. Isabel López, membre de l’Assemblea de professors de l’IES Lluís Companys  ens explica l’objectiu de l’acte.

xerrada ampa 1

Isabel López recorda que el malestar del col·lectiu afecta tant la llei espanyola com la catalana, així com les retallades.

xerrada ampa 2

La xerrada informativa tindrà lloc dilluns, 9 de desembre a les 7 de la tarda, a la biblioteca. Els organitzadors conviden participar en aquesta xerrada a tota la comunitat educativa (pares, mares, mestres, professors i alumnes).