IniciNoticiesSocietatCREMA UNA CASA PREFABRICADA A LA URBANITZACIÓ ÀGORA PARK DE TORDERA SENSE...

CREMA UNA CASA PREFABRICADA A LA URBANITZACIÓ ÀGORA PARK DE TORDERA SENSE CAUSAR FERITS. ELS PROPIETARIS HAN PASSAT LA NIT A CASA D’UNS FAMILIARS.

00919Aquesta nit passada s’ha cremat una vivenda del carrer Palamós de la urbanització Àgora Park de Tordera. Per sort no hi ha hagut ferits, ja que, en el moment de l’incendi, no hi havia ningú dins l’habitatge.

La casa, que era prefabricada, s’ha cremat completament. Els propietaris la tenien assegurada i han passat la nit a casa d’uns familiars. De moment, es desconeixen les causes que han pogut causar l’incendi.

Fins al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 5 camions dels Bombers, 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 2 ambulàncies del SEM i dues patrulles de la Policia Local de Tordera.

Per altra banda, també aquesta passada nit, s’ha cremat una xemeneia al carrer Quixot de la urbanització Tordera Park, sense causar ferits.

Ara que ha arribat el fred, recordem a tota la gent que tingui xemeneia a casa seva que procuri mantenir-la ben neta, ja que així s’evitaran ensurts com el d’aquesta nit a Tordera Park.