IniciNoticiesEntitatsMALGRAT DE MAR ACOLLIRÀ L’ASSEMBLEA CONSTITUENT DELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME.

MALGRAT DE MAR ACOLLIRÀ L’ASSEMBLEA CONSTITUENT DELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME.

castellers9Els membres dels Castellers de l’Alt Maresme celebraran la seva assemblea constituent el dissabte 30 de novembre al Centre Cívic de Malgrat de Mar. D’aquesta manera, la colla de castellers de l’Alt Maresme fa palesa la seva voluntat d’organitzar activitats a totes i cadascunes de les poblacions de l’Alt Maresme que els hi donen suport. El regidor de cultura i coordinador del govern de l’ajuntament de Tordera, Josep Llorens explica com neix la vinculació del poble amb la colla castellera.

llorens castellers 1

Els Castellers de l’Alt Maresme tenen la seva seu social durant aquests dos mesos que falten per acabar l’any i durant el 2014 a l’Escola Sant Jordi de Pineda de Mar. Malgrat això, la voluntat de la colla es que la seu social sigui itinerant entre tots els municipis integrants. El regidor Josep Llorens assegura que l’ajuntament ja treballa en la recerca d’un local per poder acollir els assajos.

llorens castellers 2

L’assemblea constituent dels castellers de l’Alt Maresme serà el dissabte 30 de novembre. És previst que comenci a les 9 de matí i a les 11 es farà la presentació pública de l’entitat amb els representants de diferents municipis, entre els quals hi haurà el coordinador del govern torderenc, Josep Llorens. A les 12 del migdia es farà un taller de castells a càrrec dels membres dels Capgrossos de Mataró al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar. Recordem que els Castellers de l’Alt Maresme reben el suport dels ajuntaments de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Tordera i Santa Susanna.