IniciNoticiesComerçLA COOPERATIVA AGRÀRIA LA BAIXA TORDERA REP DOS DISTINTIUS: EL “D’AGROBOTIGA, PRODUCTE...

LA COOPERATIVA AGRÀRIA LA BAIXA TORDERA REP DOS DISTINTIUS: EL “D’AGROBOTIGA, PRODUCTE DE COOPERATIVES”, I UN ALTRE PER SER LA ÚNICA DE TOT CATALUNYA EN TENIR UNA VARIETAT MÉS GRAN DE LLEGUMS PRODUÏDES AL PROPI MUNICIPI.

cooperativaLa Cooperativa Agrària la Baixa Tordera, coneguda per tots com el Sindicat, ha rebut recentment dos distintius. Un l’han rebut a través de la Federació de Cooperatives de Catalunya, a la qual hi estan associades totes les cooperatives del país. Aquesta federació treballa perquè les cambres agràries puguin ajudar-se entre totes i vendre els propis productes. D’aquí, precisament, prové el nom del distintiu: “Agrobotiga, producte de cooperatives. La Margarita del Sindicat ens detalla el seu significat.

margarita sindicat 1

El segon distintiu que ha rebut aquest any la Cooperativa Agrària de Tordera és pel fet de ser la única de Catalunya que ofereix una varietat més gran de llegums produïdes al propi municipi. A més, enguany n’han recuperat una. Ho explica la Margarita.

margarita sindicat 2

Cal recordar que, l’any passat, el Sindicat de Tordera també va rebre dos premis a nivell de tot Catalunya: el 3r en Agrobotigues i el 2n en desenvolupament rural. Escoltem la Margarita.

margarita sindicat 3

La Cooperativa Agrària la Baixa Tordera també té el segell de “venda de proximitat”, que atorga el Departament d’Agricultura de la Generalitat. Aquest segell justifica que el que es ven al Sindicat és producte del poble i que prové directament dels pagesos de Tordera. El tenen en els llegums, els ous i els tomàquets.

Per últim, i com a novetat, des de fa uns mesos, la cambra agrària de Tordera també ven aviram. En tenen tots els dies durant tot l’any i s’hi poden trobar gallines de moltes races: les rosses tradicionals de pagès, les negres, la gallina Blava o andalusa, la gallina Blanca o europea, la holandesa, la barrada o d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES