IniciNoticiesEntitatsEL CASAL DE JOVES DE TORDERA ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS...

EL CASAL DE JOVES DE TORDERA ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS I DIVERSES ACTIVITATS MONOGRÀFIQUES.

programacio casal de jovesEl Casal de Joves ja ha engegat la programació de tardor 2013, que s’allargarà fins el mes de desembre. Entre les activitats monogràfiques el dijous, 31 d’ octubre es prepara una nova edició de túnel del terror. La tècnica de Joventut, Carme López explica que, com cada any, es decorarà el casal de joves, per oferir una bona ambientació de terror.

casal joves 1

El divendres, 20 de desembre s’ ha preparat una sessió de Geocaching i el divendres 20 de desembre es repeteix la proposta “Felicita el Nadal a Ritme de rap”. Escoltem Carme López.

casal joves 2

Com ja és habitual, hi ha programades diverses activitats totes les tardes entre setmana. Els dimecres continua el taller de cuina, els dijous hi ha diferents tornejos i els divendres segueix tenint protagonisme l’esport i el cinema. Carme López enumera les activitats i tallers programats.

casal joves 3

La música també segueix sent protagonista en aquesta programació de tardor 2013. Recordem que el Casal de Joves ofereix bucs d’assaig per els grups locals. Per això s’ha preparat una Masterclass de cant.

A més de totes aquestes activitats, es mantenen els tallers de ioga,  dansa del ventre i tai-chi. El primer és els dilluns i dimecres d’un quart de 10 a un quart d’11 del matí , el segon, els dimecres d’un quart de 9 a tres quarts de 10 del vespre i el de tai-chi els dijous de dos quarts de 4 a dos quarts de 5 de la tarda. El preu d’aquests tallers és de 20 euros el trimestre. Per inscripcions o consultes podeu contactar amb el Casal de Joves, al carrer Pujades, 9, al telèfon 93 764 58 85 o a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat. També pots trobar-lo al perfil de facebook “Casal de Joves Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES