IniciNoticiesEducacióL’ESPLAI EL GARBELL OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER AL NOU CURS.

L’ESPLAI EL GARBELL OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER AL NOU CURS.

incripcions esplai el garbellL’Esplai El Garbell manté obertes les inscripcions per tots les nens i nenes nascuts entre el 1998 i el 2009.
L’Esplai és un projecte d’educació en el lleure on es fomenten valors de respecte, cooperació, amistat i autonomia. Mitjançant activitats com jocs, excursions, gimcanes, colònies, etc, els monitors -que duen a terme una tasca de voluntariat-, treballen pel lliure desenvolupament dels infants. La monitora, Marta Dalmau confia que la nova temporada vagi molt bé.

esplai garbell

El Casal té lloc tots els dissabte, de 10 a 13 h. Aquest curs començarà el 19 d’octubre i s’allargarà fins el 31 de maig. Les inscripcions es poden fer al Casal de Joves (els matis de dilluns, dimarts i dimecres de 10 h a 13 h i de 15.30 h a 20.30 h,  de dilluns a dissabtes). El preu de la inscripció, per a tot l’any, és de 35 €. Per altra banda, el proper 12 d’octubre, de 10 h a 13 h, l’Esplai organitza la festa-diada de presentació del nou curs. Durant el matí hi haurà jocs, animació, esmorzar i moltes sorpreses més a la plaça de l’Església.

ÚLTIMES NOTÍCIES