IniciNoticiesEducacióTORDERA CELEBRA DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DE LA SETMANA MUNDIAL DE LA...

TORDERA CELEBRA DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DE LA SETMANA MUNDIAL DE LA LACTÀNCIA MATERNA.

Aquests dies se celebra la setmana mundial de la lactància materna 2013. A Tordera, l’Associació de suport a les famílies promou diverses activitats.  índex

Aquest passat divendres a la tarda, a la biblioteca, va tenir lloc la xerrada “Benvingut nadó, com podem ajudar”, a càrrec de la llevadora del CAP de Tordera, Cristina Torres. La Sònia, secretària de l’associació de suport a les famílies del nostre municipi, explicava en declaracions a Ràdio Tordera que és molt important el suport del pare, així com també de la resta de familiars, durant la lactància.

 

 

L’Organització Mundial de la Lactància recomana a les mares alletar els fills fins els 2 anys. La Sònia recorda que no és obligatori, però que és important mantenir-ho durant els primers 6 mesos.

 

 

La Sònia recomana a totes les dones embarassades que s’informin tant com puguin abans del part, perquè la informació és poder.

 

 

Aquest proper divendres, 11 d’octubre, a les 5 de la tarda, la biblioteca de Tordera acollirà un monòleg sobre la lactància amb un to d’humor i un conte. També fins el 12 d’octubre es pot visitar un mural fotogràfic sobre la lactància materna, al CAP de Tordera. 

Per últim, a partir d’ara, les membres de l’associació de suport a la famílies de Tordera es trobaran tots els dilluns, de 5 a 7 de la tarda, a l’escola Petits Vedruna, per compartir suports com a mares i entre dones.