IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ENGEGA AVUI UN CICLE SALVADOR ESPRIU AMB UNA...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ENGEGA AVUI UN CICLE SALVADOR ESPRIU AMB UNA CONFERÈNCIA I EL 20 D’OCTUBRE AMB UNA SORTIDA A SINERA.

En motiu de la celebració de l’any Espriu, la Biblioteca de Tordera, d’acord amb Regidoria de Cultura, organitza avui a les 8 del vespre la conferència “Espriu, un clàssic?”, a càrrec de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Per altra banda, la Biblioteca organitza el 20 d’octubre una sortida teatralitzada a Sinera.índex

Amb l’objectiu de conèixer de prop els orígens de la mítica Sinera d’Espriu, una pintoresca parella arenyenca descobrirà la realitat i les històries que van inspirar la creació d’aquest gran mite literari, que no deixa de ser la recreació del món d’infantesa de Salvador Espriu. Ho explica la directora de la biblioteca, Silvia Anfronts.

El recitat, les anècdotes i les històries aproparan els visitants a l’obra d’aquest escriptor, tot suggerint noves lectures i potser, fins i tot, revelarà alguns secrets. Les inscripcions es poden fer a la biblioteca fins el dimarts 15 d’octubre.

ÚLTIMES NOTÍCIES