IniciNoticiesEducacióEL TORDERENC ALBERT TORRENT COMPLETA AMB ÈXIT LA “MEDITRIRRANI”, UNA TRIATLÓ SOLIDÀRIA...

EL TORDERENC ALBERT TORRENT COMPLETA AMB ÈXIT LA “MEDITRIRRANI”, UNA TRIATLÓ SOLIDÀRIA A LA COSTA BRAVA.

Faltaven pocs minuts per tres quarts de 7 de la tarda d’aquest passat dissabte, 5 d’octubre, quan el torderenc Albert Torrent arribava a la vila de Portbou i completava la triatló solidària “MediTRIrrani”, d’uns 190 km de recorregut. Així ho vam explicar des de Ràdio Tordera.

 

 

L’objectiu de l’Albert era anar de Blanes a Portbou, combinant la natació, la bicicleta i la cursa a peu, en un repte que anava més enllà de l’esport. A causa de les tempestes del divendres a la tarda, però, va haver d’escurçar el tros que havia de fer nedant, pel mal estat de la mar. Al final de la triatló, en declaracions a l’emissora local, el torderenc es mostrava molt content per haver pogut completar el recorregut i explicava com havia passat el dia.

 

 

Per sobre de tot, però, la “MediTRIrrani” era un repte solidari, una activitat a través de la qual es volia fer arribar els valors de l’esport a un grup de 7 adolescents, socialment desafavorits o amb risc d’exclusió social. Vehiculats a través de l’ONG “AD Iniciatives Socials”, van ser els encarregats d’oferir a l’Albert Torrent el suport que necessités al llarg del recorregut. 540157_473410466099365_1825966076_nEll mateix ens explica com van viure l’experiència els joves que el van acompanyar.

 

L’Albert Torrent és un triatleta de 33 anys del Club Triatló Blanes. La seva idea era poder fer un petit reportatge de la “MediTRIrrani” i, gràcies a una campanya de micromacenatge, va aconseguir els 5.700 euros que li permetran editar el vídeo d’aquest repte solidari. Ara espera poder-lo compartir amb tots els torderencs i torderenques, un cop estigui acabat.

Tots aquells que vulgueu saber més coses sobre la triatló que ha fet l’Albert, podeu consultar la pàgina de Facebook “MediTRIrrani”.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES