IniciNoticiesCulturaELS REPRESENTANTS TORDERENCS EN EL PUBILLATGE NO TENEN SORT A L’ELECCIÓ DE...

ELS REPRESENTANTS TORDERENCS EN EL PUBILLATGE NO TENEN SORT A L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DE CATALUNYA 2013, QUE S’HA CELEBRAT AQUEST CAP DE SETMANA A RIPOLL. DOS JOVES DE FALSET SÓN ELS NOUS REPRESENTANTS NACIONALS.

La Pubilla i l’Hereu de Tordera 2012, Mariona Lozano i Jordi Serra, no han tingut sort, aquest cap de setmana, a l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya d’enguany, que s’ha celebrat a Ripoll. La plaça de l’Ajuntament, al costat del monestir, va ser l’escenari de la proclamació ahir el migdia, que va comptar amb la presència de la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau. Dos joves de Falset (El Priorat), Maria Cambra i Arnau Vilalta, van ser proclamats Pubilla i Hereu de Catalunya 2013. És la primera vegada en la història del pubillatge que els dos màxims representants nacionals són del mateix poble.

Pel que fa als representants de les quatre demarcacions catalanes, l’Hereu de La Valldan (El Berguedà) i la Pubilla de Sitges (El Garraf) representaran a partir d’ara les comarques barcelonines. El noi i la noia que representaran les comarques de Girona són de Figueres (Alt Empordà) i Vidreres (La Selva), respectivament. Tarragona estarà representada per dos joves d’Ascó (Rivera d’Ebre) i La Fatarella (La Terra Alta) i, les comarques de Lleida, tenen com a representants la Pubilla de Solsona (Solsonès) i l’Hereu del Rosselló (El Segrià).thumb.php

La Mariona i en Jordi, candidats locals al certamen, van estar acompanyats, a més de familiars i amics, per l’actual Hereu i Pubilla de Tordera, Isaac Coronas i Laura Pujol; per la delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal, i la Regidora de Festes, M. Àngels Cayró.

Un total de 42 pubilles i 28 hereus s’han presentat a l’elecció del pubillatge de títol nacional 2013 que s’ha celebrat a Ripoll, Capital de la Cultura Catalana d’enguany.