IniciNoticiesEsportsEL TORDERENC ALBERT TORRENT IMPULSA MEDITRIRRANI UNA TRIATLÓ SOLIDARIA A LA COSTA...

EL TORDERENC ALBERT TORRENT IMPULSA MEDITRIRRANI UNA TRIATLÓ SOLIDARIA A LA COSTA BRAVA.

cache_1306753Aquest dissabte el torderenc Albert Torrent anirà de Blanes a Portbou combinant la natació , la bicicleta  i la cursa a peu en un projecte que va més enllà de l’esport. Aquest repte solidari és una activitat que pretén fer arribar els valors de l’esport a un grup de set adolescents socialment desafavorits o en risc d’exclusió social, que vehiculats a través de l’ONG “AD Iniciatives Socials”, seran els encarregats d’oferir a Torrent el suport que necessiti tant en el set quilòmetres de natació, els 162 de bicicleta o ja en els darrers vint finals abans d’arribar al Portbou. Ell mateix ens ha explica’t d’on sorgeix la idea.

albert torrent 1

Aquest és només un dels objectius d’Albert Torrent, un triatleta de 33 anys del Club Triatló Blanes. Torrent calcula que pot fer aquest triatló, batejada com “mediTRIrrani” amb unes nou hores. En declaracions a Ràdio Tordera ens explicava el recorregut que seguirà.

albert torrent 2

La idea es també poder fer-ne un reportatge en forma de vídeo. Per aquest motiu es va començar una campanya de micromecenatge que ha recollit els 5.700 euros que necessitava. Ràdio Tordera farà demà un seguiment d’aquesta triatló solidària amb connexions a l’informatiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES