IniciNoticiesTecnologiaENDESA IMPLANTA UN NOU SISTEMA DE MANTENIMENT A LA SUBESTACIÓ DE TORDERA...

ENDESA IMPLANTA UN NOU SISTEMA DE MANTENIMENT A LA SUBESTACIÓ DE TORDERA BASAT AMB TAULETES TÀCTILS.

03332Endesa ha finalitzat la implantació d’un nou sistema de manteniment basat en les últimes tecnologies a les subestacions de Tordera, Mataró, Calella, Santa Susanna i Premià de Dalt amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquestes instal·lacions. Segons la Companyia elèctrica, aquestes actuacions suposen un millora en la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als més de 228.000 clients maresmencs que depenen d’aquestes subestacions.

En concret, s’ha dotat els equips de manteniment de les sis subestacions d’unes unitats portàtils tipus tauletes tàctils i d’un nou programari informàtic. D’aquesta manera, els inspectors poden focalitzar més fàcilment els punts que cal revisar i recollir dades que després seran tractades de manera unificada a tot el territori. Fonts de la Companyia han assenyalat que això “permet fer un anàlisi més acurat i aplicar els criteris idonis per aconseguir un funcionament òptim dels equips”.

Els treballs, que formen part dels plans d’inversió de la Companyia a la comarca del Maresme són, segons Endesa, un pas més per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics i d’un model de gestió més eficient de la xarxa.