IniciNoticiesCulturaJORDI SERRA I MARIONA LOZANO ES PRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA A...

JORDI SERRA I MARIONA LOZANO ES PRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA A RIPOLL EN LA PROCLAMACIÓ D’HEREU I PUBILLA DE CATALUNYA 2013.

pubillatgeLa pubilla i l’hereu de Tordera del 2012, Mariona Lozano i Jordi Serra, participen aquest cap de setmana al certamen d’elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya que tindrà lloc a Ripoll.

Dissabte els joves participants es sotmetran a les proves teòriques i participaran en diverses activitats organitzades pel Foment de les Tradicions Catalanes. A la nit tindrà lloc el sopar de gala on s’acomiadaran del títol els representants del 2012.

Diumenge al migdia tindrà lloc l’acte de proclamació de la pubilla i hereu de Catalunya per aquest any. Ho explica l’hereu de Tordera 2012, Jordi Serra.

jordi serra 1

En Jordi Serra assegura que ell i la Mariona es troben il·lusionat davant aquesta proclamació i esperen fer un bon paper.

jordi serra 2

Els representants locals del pubillatge estaran acompanyats a Ripoll per familiars i amics, així com per l’actual pubilla i hereu locals, Laura Pujol i Isaac Coronas, per la Delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal i per la regidora de Festes, M.Àngels Cayró.