IniciNoticiesComerçES PREPARA UNA NOVA EDICIÓ D’“EL COMERÇ SURT AL CARRER” AMB LA...

ES PREPARA UNA NOVA EDICIÓ D’“EL COMERÇ SURT AL CARRER” AMB LA “FORA ESTOC”, PER AQUEST PROPER DISSABTE, 10 D’AGOST.

comerc carrerAquest proper dissabte, 10 d’agost, el comerç de Tordera surt de nou al carrer. La proposta d’aquesta edició és que els comerciants exposin qualsevol producte que tinguin en estoc, com objectes de decoració, roba, joguines, articles de papereria i regal, cosmètica, entre d’altres.

La “Fora Estoc”, que així és com l’han anomenat des de l’Ajuntament, és una bona oportunitat per als compradors, que tenen la possibilitat de trobar productes a preus d’ocasió, ja a la recta final de les rebaixes d’estiu. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Camó, recorda que l’objectiu d’aquesta iniciativa és seguir contribuint a la dinamització del centre històric.

camo fira estoc 1

Igual que en les fires anteriors, les parades s’ubicaran a la zona del casc antic de Tordera, al llarg dels carrers Sant Ramón i Ciutadans. De cara a l’any vinent, s’està estudiant poder ampliar l’espai. Escoltem el regidor Jordi Camó.

camo fira estoc 2

Jordi Camó destaca la participació de l’Associació de Comerciants Tordera Centre i espera que la fira sigui un èxit.

camo fira estoc 3

Els comerciants que vulguin participar de la “Fora Estoc” cal que omplin el formulari que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Tordera, a www.tordera.cat, o també poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 764 28 16 o enviant un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@tordera.cat.

Recordem que la propera edició d’“El comerç surt al carrer: fora estoc” serà aquest proper dissabte, 10 d’agost, i que està organitzada per l’Ajuntament de Tordera amb col·laboració de l’Associació de Comerciants Tordera Centre.

ÚLTIMES NOTÍCIES