IniciNoticiesEntitatsAVUI COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TORNEIG D’ESTIU “BITLLES A LA FRESCA”,...

AVUI COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TORNEIG D’ESTIU “BITLLES A LA FRESCA”, ORGANITZAT PER L’EQUIP DE BITLLES CATALANES LA PENYA DEL BISTEC.

bitlles frescaAquest vespre comença una nova edició del torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec. Un any més, la participació serà un èxit, ja que en una setmana han quedat plenes les 30 places per participar al torneig.

El funcionament de la competició serà el mateix que els últims anys, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. La novetat d’enguany, però, es que hi ha dues noves categories per els més petits. Ho explica el membre de l’organització, Quim Caballé.

bitlles a la fresca 2

Recordem que el torneig de “Bitlles a la fresca” comença avui, a les 9 del vespre, al Parc de la Sardana. El torneig durarà 5 dies, fins aquest divendres, 9 d’agost, quan es posarà el punt i final amb l’entrega de premis i una botifarrada per tots els participants. Els que no hi hagin participat directament, també podran gaudir del sopar al preu de 3 euros per persona.

Per més informació podeu consultar la pàgina web del grup, www.lapenyadelbistec.com, o el perfil de Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”.

ÚLTIMES NOTÍCIES