IniciNoticiesSocietatLES MULTES REDUEIXEN A LA MEITAT LA PROSTITUCIÓ A PEU DE CARRETERA.

LES MULTES REDUEIXEN A LA MEITAT LA PROSTITUCIÓ A PEU DE CARRETERA.

policia_prostiLes multes a les prostitutes que se situen a peu de carretera i als seus clients ha permès reduir aquesta activitat a la meitat. Aquesta setmana ha fet un any de l’entrada en vigor d’aquestes sancions. Durant aquest temps, els Mossos d’Esquadra han imposat 1.061 denúncies a les carreteres de titularitat de la Generalitat, de les quals 1.018 s’han tramitat. A les carreteres de titularitat estatal, com ara la N-II, on els Mossos no poden multar, s’han aixecat acta de 288 actuacions. El 59,5% dels multats són estrangers. El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, avança que la pressió policial continuarà perquè ha permès reduir en un 50% la presència de les noies.

prostitucio 1

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, admet que multar els clients i les prostitutes que paren als vorals no solucionarà el fenomen de la prostitució.

prostitucio 2

Ara fa un any es va començar a aplicar l’Operació Voral, una nova multa administrativa que sanciona l’ocupació del voral de les carreteres per realitzar-hi usos i activitats no compatibles amb la seguretat viària. D’aquesta manera, el Servei Català de Trànsit, mitjançant els Mossos d’Esquadra, van començar a imposar sancions administratives a prostitutes i clients des del juny de l’any passat donant compliment a la modificació de la llei de carreteres de la Generalitat.