IniciNoticiesEntitatsEL CLUB PATÍ TORDERA ACONSEGUEIX L’ASCENS I TORNA A LA MÀXIMA CATEGORIA...

EL CLUB PATÍ TORDERA ACONSEGUEIX L’ASCENS I TORNA A LA MÀXIMA CATEGORIA DE L’HOQUEI PATINS.

Foto: Club Patí Tordera
Foto: Club Patí Tordera

El Club Patí Tordera torna a ser equip d’OK Lliga. A falta d’una jornada per acabar la temporada en la Primera Divisió Nacional només queda per definir el tercer equip que aconseguirà l’ascens, aquest lloc se’l jugaran el CP Vilafranca i CP Alcobendas. Les altres dues places d’ ascens ja han quedat definides aquest cap de setmana i són pel  CP Cerceda i el CP Tordera. El conjunt gallec necessitava guanyar a casa davant l’Alcobendas, i ho va fer per 5-3. Per la seva banda, el CP Tordera, el millor equip de la segona volta, s’ha assegurat, com a mínim, la segona posició i amb opcions matemàtiques d’aconseguir el campionat en la última jornada que es disputarà a Oviedo. El conjunt torderenc no va tenir problemes dissabte per guanyar 4-0 al Taradell que, a més amb aquesta derrota es confirma com equip que perd la categoria. El president del club patí Tordera, Pere Vendrell feia ahir una valoració molt positiva de l’ascens.

balanc cp tordera 1

L’entrenador, José Martos destacava l’esforç i lluita de l’equip per aconseguir aquest objectiu.

balanc cp tordera 2

Per la seva banda, el capità de l’equip Marc Serra es mostrava eufòric per l’ascens.

balanc cp tordera 3

Un cop aconseguir l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei patins, el president del club Pere Vendrell confia amb la totalitat de l’actual plantilla per afrontar la propera temporada.

balanc cp tordera 4

Ara el club torderenc vol celebrar l’ascens amb tota la població. Les activitats es farien diumenge vinent en horari encara per concretar. La història recent del Club Patí Tordera ha estat vinculada a l’Ok Lliga i a la Primera Divisió Nacional. Des de la temporada 1978- 1979 fins a la  2001-2002 el CP Tordera va ser equip de la Divisió d’honor, anys en el quals van destacar figures de l’hoquei patins mundial entre les files del Tordera i títols de lliga, CERS  i copes catalanes.

La temporada 2001-2002 va arribar el primer descens de categoria, que només va durar un any. El nou ascens a l’anomenada OK Lliga (Divisió d’honor) va durar tres anys més. La temporada 2005-2006 el primer equip va tornar a baixar a primera, fins aquest cap de setmana, que matemàticament ha assolit de nou l’ascens a la màxima categoria estatal.

ÚLTIMES NOTÍCIES