IniciNoticiesCulturaLA PLUJA DESLLUEIX L’APLEC DE L’EROLA CELEBRAT A HORTSAVINYÀ.

LA PLUJA DESLLUEIX L’APLEC DE L’EROLA CELEBRAT A HORTSAVINYÀ.

ErolaEl temps va marcar diumenge l’Aplec de l’Erola. La pluja va fer acte de presència a partir del migdia i això va alterar el programa previst. Moltes persones, sobretot de Tordera i Pineda, i d’altres pobles del Maresme, van pujar fins Hortsavinyà per participar a l’Aplec però no es va poder fer el dinar a l’esplanada ni tampoc la processó fins l’ermita en cercavila amb els gegants. Tampoc es van poder fer els balls de pagès amb Radiokuartet.

Sí que es va poder fer la ruta guiada pel Camí de les Costes, i la passejada fins la Taula de les Bruixes on es va escenificar “La bossa o la vida”, amb relats del Montnegre recollits per Dani Rangil, acompanyat del músic Marc Egea, a la viola de roda que van agradar molt al públic.

També va sorprendre al públic el concert de música renaixentista i barroca amb el grup de viola de gamba de Canet de Mar, dins l’església. Els 30 nens i nenes de l’Escola d’Hortsavinyà van interpretar “Cançó d’Hortsavinyà”. La cançó parla de l’escola, el paisatge i dels nens i nenes. N’escoltem un fragment.

fragment canço hortsavinya

Es va fer el mercat de pagès, i es va celebrar la missa. L’Aplec de l’Erola ha estat organitzat pel Cau de Pineda amb el suport de la Parròquia de Sant Llop d’Hortsavinyà, l’Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona, els veïns i l’escola, així com diversos estaments, entitats i particulars.

ÚLTIMES NOTÍCIES