IniciNoticiesCulturaTOT A PUNT PER CELEBRAR EL TRADICIONAL APLEC DE SANT PONÇ, FESTIU...

TOT A PUNT PER CELEBRAR EL TRADICIONAL APLEC DE SANT PONÇ, FESTIU LOCAL.

02063La Regidoria de Festes, a través de la Comissió de Festes, ja ho té tot a punt per celebrar un nou aplec de Sant Ponç, dia de festa local.

El proper 11 de maig el paratge i l’ermita torderenca es preparen per acollir les activitats tradicionals que un any més començaran a les 12 del migdia amb la benedicció de les roses i l’Ofici Solemne, que aquest any serà presidit pel Bisbe de Girona i comptarà amb l’acompanyament musical de la coral de la parròquia.

Seguidament es farà la processó per l’esplanada de l’ermita amb la colla de geganters i grallers de Tordera, que enguany celebren el 25è aniversari. De tornada a l’ermita es cantaran els goigs a Sant Ponç.

A partir de les 14:00h tindrà lloc l’arrossada popular, preparada amb prop de 200 quilos d’arròs perquè la puguin tastar fins a 2000 persones. Ho explica la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

cayro st ponç 1

A partir de les 17:30h hi haurà sardanes, a l’esplanada de l’ermita, amb la cobla orquestra Costa Brava. El fet que Sant Ponç coincideixi en cap de setmana, fa pensar segons la regidora Maria Angels Cayro en una assistència important de persones en el paratge local.

cayro st ponç 2

L’organització recorda que hi haurà servei de transport continu i gratuït, des de les 11 del matí fins a les 15:00h i de les 17:00h a  les 19:00h. El punt de sortida serà el parc de la sardana i l’arribada serà a la cruïlla d’entrada a Àgora Parc i Sant Ponç.

La Regidoria de Festes recorda que no està permès fer foc al bosc i en cas de voler utilitzar brasa caldrà fer-ho als punts disposats i controlats a tal efecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES