IniciNoticiesEsportsDERROTA CARA DEL CFTORDERA A BLANES EN UNA JORNADA ESPORTIVA AMB NOMÉS...

DERROTA CARA DEL CFTORDERA A BLANES EN UNA JORNADA ESPORTIVA AMB NOMÉS FUTBOL

PNomés hi hagut futbol aquest passat cap de setmana, si parlem dels primers equips. Només els equips del futbol d’empreses i el primer equip del CFTordera, han disputat jornada. La resta de primers equips torderencs, han descansat, han aplaçat o han acabat ja les seves competicions. El CFTordera va jugar un nou derbi de la categoria de tercera catalana. Es va desplaçar fins a Blanes, al camp del Ca la Guido, diumenge per el matí. Dura derrota per 4-1 que li fa esvair la majoria de les opcions que tenien els torderencs, per poder optar a pujar de categoria. Aquesta setmana es troben amb la quarta posició de la taula. Aquest diumenge, torna la tercera catalana al municipal, CFTordera-Palamós a les 17:00 de la tarda.
Amb bàsquet masculí descans amb la última jornada de competició. Un sènior masculí, que encara no sap si pot a optar a pujar de categoria ja que està pendent de dos partits. Per una banda, el Canovelles-Caldes, que li falta una resolució del comitè i el partit que es disputa avui entre el Caldes i l’Elvira la Salle. Amb bàsquet femení, el partit que havien de jugar aquest cap de setmana a la pista del Col·legi Cultural Badalona, l’han aplaçat per el dissabte 25 de Maig. Les noies del CBT, es troben classificades amb la quarta posició de la tercera catalana. Aquesta setmana, juguen a casa, dissabte a les 19:00 davant el Pineda de Mar.

Setmana clau per els interessos del CPTordera per de cara a l’ascens a la OK Lliga. Desprès d’aquesta d’aturada a la primera nacional, els torderencs es troben a dues jornades per el final. Aquesta setmana juguen a casa a les 19:00 davant el Taradell. Si es guanyés, s’hauria d’esperar al diumenge a les 12:00 del migdia, que el resultat entre el Cerceda i l’Alcobendas, sigues negatiu per els madrilenys, i el CPTordera seria nou equip de l’OK Lliga aquesta setmana.

Jornada també de futbol d’empreses, derrotes del Torderenc a casa davant els Aigües Bones per 2-3 i derrota per 6-0 al camp del Bonmatí. Aquest cap de setmana la patinadora de la secció de patinatge artístic de C.P. Tordera, Nàdia Alsinet Dameson s’ha proclamat campiona de Barcelona en el seu primer any a la categoria junior, classificant-se pel campionat de Catalunya. I també amb hoquei, el torderenc Gerard Camps, s’ha proclamat campió de la copa CERS amb el Moritz Vendrell.

ÚLTIMES NOTÍCIES