IniciNoticiesPolíticaTORDERA DÓNA SUPORT ALS AFECTATS PER LES PREFERENTS I DEMANA QUE PUGUIN...

TORDERA DÓNA SUPORT ALS AFECTATS PER LES PREFERENTS I DEMANA QUE PUGUIN OPTAR A LA VIA ARBITRAL.

02907L’ajuntament de Tordera va aprovar una moció per tal que els afectats per la comercialització de productes financers de risc, inclosos els qui els van bescanviar per accions, puguin optar a la via arbitral. Aquesta situació afecta especialment a clients de Caixa Laietana, després de l’absorció a Bankia. Els municipis del Maresme, a través del Consell Comarcal, sumen esforços amb l’ajuntament de Mataró per recolzar als afectats per les preferents al territori. El consell d’alcaldes de la comarca va aprovar una proposta conjunta per afegir-se a la feina iniciada des de Mataró perquè els perjudicats per aquests productes que els van bescanviar per accions puguin optar a la via arbitral El regidor d’atenció social i serveis a la persona, Jordi Camó va recordar queles participacions preferents afecten majoritàriament a gent gran.

preferents ciu

El regidor del partit popular, Xavier Martin creu que les persones afectades tenen dret a optar a la via arbitral.

preferents pp

Xavier Pla, d’ERC creu que les persones enganyades han de poder recuperar els seus estalvis.

preferents erc

El regidor del PSC, Josep Romaguera recordava que aquesta moció es podria fer extensiva a totes les caixes que han venut participacions preferents.

preferents psc

El proper pas, després de l’acord adquirit pel Consell Comarcal del Maresme, és que els municipis tinguin les eines per canalitzar les peticions i demandes de les persones afectades per les preferents.

ÚLTIMES NOTÍCIES