IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM 2013 TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I...

LA FIRA MERCAT DEL RAM 2013 TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS, MALGRAT EL MAL TEMPS DE DIUMENGE TARDA.

IMGP6945La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb un èxit de visitants, expositors i activitats. El certamen d’enguany volia potenciar els sectors agroalimentari i ramader. El conseller d’empresa i ocupació, Felip Puig va inaugurar divendres la 36ena edició de la Fira Mercat del Ram. Durant la jornada inaugural, Felip Puig va destacar el paper de la fira torderenca en la promoció i divulgació dels productes de la terra i la seva consolidació en el territori.

balanç felip puig 1

El conseller creu el sector agroalimentari s’ha convertit en una aposta estratègica del país, per reduir l’alt nombre d’aturats.

balanç felip puig 2

La fira, que arribava enguany a la 36ena edició al parc Prudenci Bertrana, va donar especial rellevància als sectors agroalimentari i ramader tot creant un nou espai diferenciat on s’ubicaven tots aquells expositors del primer sector i les empreses que s’hi relacionen o se’n deriven. Al llarg del cap de setmana, un gran nombre de persones han visitat la fira de Tordera. Malauradament, la pluja va ser acte de presència diumenge a la tarda, restant afluència de visitants. El director del certamen, Jordi Camó es mostrava satisfet amb el funcionament de la fira, i amb els canvis introduïts aquest any.

balanç fira 1

Respecte a la valoració dels visitants de la fira, Camó apunta que els primers comentaris han estat molt positiu.

balanç fira 2

Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius. La regidora de participació ciutadana, Eliana Romera parlava sobre el protagonisme de les entitats aquest dies de fira.

balanç associacionisme fira

El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’edició del certamen de 2014.

D’altra banda, avui i demà durant tot el dia, els firaires de la zona d’ atraccions infantils i juvenils de la fira, organitzaran, d’acord amb l’ajuntament, “El dia del nen”, per aquest motiu, el cost de cada viatge a totes les atraccions serà 1 euro.

ÚLTIMES NOTÍCIES