IniciNoticiesRegidoriesS’OBRE AL PÚBLIC LA NOVA ZONA VERDA I DE LLEURE DE TORDERA...

S’OBRE AL PÚBLIC LA NOVA ZONA VERDA I DE LLEURE DE TORDERA A L’ENTORN DE LES NOVES OFICINES DE MASSIMO DUTTI.

IMGP6970La nova zona verda i de lleure de Tordera, situada al veïnat de Fibracolor, a tot l’entorn de les noves oficines de Massimo Dutti i el centre logístic Inditex de Tordera, ja està oberta al públic. La nova zona verda, d’uns 15000 metres quadrats, està compresa per espais de passeig, jocs i gronxadors infantils, circuits de salut per a la gent gran, una pista de bàsquet i una zona de pícnic. La regidora d’urbanisme, Rosa M. Salarichs, ens dóna detalls de què podem trobar a la zona infantil del parc.

salarichs zona verda 1

El parc també compta amb un circuit de salut per a la gent gran i un espai per a la practica de l’esport i el pas de bicicletes. Escoltem Rosa M. Salarichs.

salarichs zona verda 2

La zona verda de Fibracolor s’uneix amb el passeig fluvial. Aquest era un punt important del projecte. Ho explica Rosa M. Salarichs.

salarichs zona verda 3

La nova zona verda de Fibracolor comprèn els terrenys situats entre la carretera N-II, el carrer M. De Déu de Montserrat i també l’entorn del passeig fluvial. L’Ajuntament de Tordera recorda la importància de fer un bon ús de les noves instal·lacions i zones verdes municipals. Per aquest motiu els pròxims dies els Agents Cívics faran més presència a les zones verdes de Tordera per  fomentar entre els usuaris actituds cíviques i de respecte amb l’entorn.

ÚLTIMES NOTÍCIES