IniciNoticiesComerçELS REGIDORS DEL PSC DE TORDERA NO ASSISTIRAN AVUI A L’INAUGURACIÓ DE...

ELS REGIDORS DEL PSC DE TORDERA NO ASSISTIRAN AVUI A L’INAUGURACIÓ DE LA FIRA DEL RAM PER PROTESTAR DAVANT LES MODIFICACIONS DE PARTIDES DEL PRESSUPOST, APROVAT PER L’EQUIP DE GOVERN.

IMG-20130228-00207El grup municipal del PSC de Tordera, va anunciar ahir durant el ple de l’ajuntament que no assistirà aquesta tarda a l’inauguració de la 36è fira mercat del ram de Tordera. En el debat sobre la modificació de crèdit per transferència entre partides, el regidor Josep Romaguera va justificar aquesta mesura, davant l’incompliment dels compromisos acordats amb l’equip de govern durant el darrer debat de pressupostos.

psc no a la fira

Romaguera va lamentar que el govern faci unes transferències de partides, en perjudici dels serveis socials, agreujant d’aquesta manera la difícil situació que viuen moltes famílies de Tordera. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va subratllar que per sortir de la crisi econòmica també calen polítiques de promoció de l’economia local.

ciu si va a la fira

L’inauguració de la fira mercat del ram serà avui a les 6 de la tarda, amb la presència del conseller d’ocupació i empresa, Felip Puig i amb l’absència dels regidors del partit socialista.

ÚLTIMES NOTÍCIES