IniciNoticiesComerçEL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FELIP PUIG SERÀ L’ENCARREGAT D’INAUGURAR AQUESTA TARDA...

EL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FELIP PUIG SERÀ L’ENCARREGAT D’INAUGURAR AQUESTA TARDA LA FIRA DEL RAM. EL CERTAMEN DONARÀ RELLEVÀNCIA ALS SECTORS AGROALIMENTARI I RAMADER.

Felip-PuigEl conseller d’empresa i ocupació, Felip Puig, serà l’encarregat d’inaugurar aquesta tarda la Fira Mercat del Ram de Tordera. Aquest any es donarà especial rellevància als sectors agroalimentari i ramader tot creant un nou espai diferenciat on s’ubicaran tots aquells expositors del primer sector i les empreses que s’hi relacionen o se’n deriven. La Fira d’aquest any està pensada per convertir-se en un certamen dinàmic, de manera que els expositors no es converteixin en participants estàtics sinó en elements de promoció dels productes que presenten. Ens parla sobre els canvis de la fira, el seu director, Jordi Camó.

camo objectiu fira

L’organització habilitarà un nou espai dins el recinte firal, anomenat Àgora, on tindran lloc les activitats relacionades amb el desenvolupament econòmic del primer sector i els productes de proximitat. Entre aquestes activitats destaquen les jornades de treball sobre agroalimentació, tallers de cuina ecològica, tallers d’horticultura, tasts de vins, mels i olis, exhibicions ramaderes, entre d’altres noves iniciatives. A banda de les activitats relacionades amb el primer sector, des de la Mostra d’Associacionisme Local, les entitats seran les encarregades de mostrar al visitant la seva activitat amb l’organització de diferents actes a la carpa del recinte firal. La regidora de participació Ciutadana, Eliana Romera ens detalla la participació de les entitats a la fira.

eliana mostra associacionisme

D’acord amb l’eix central de la Fira, aquest any es comptarà amb la participació activa del col·lectiu de carnissers de Tordera. Amb l’objectiu de promoure la qualitat dels productes artesans i de proximitat, tindran lloc un taller infantil d’elaboració de salsitxes, un taller de botifarres, tallers d’elaboració de pa amb ingredients ecològics i una botifarrada, entre d’altres activitats. Ho explica Jordi Camó.

camo carnissers tordera

els restaurants de Tordera tornen a unir-se a la promoció de la Fira tot recuperant la iniciativa del plat de fira que ja s’havia promogut en edicions anteriors. En aquesta ocasió els restaurants oferiran el menú/plat de fira amb interessants descomptes per als visitants, així com amb l’obsequi de vals regal per dinars o sopars a través de sortejos públics. Els restaurants que participen en la iniciativa són Cal Nano, Can Casellas, Les Ferreres, Ca la Maria i Can Bruno. L’inauguració de la fira, serà avui a les 6 de la tarda, a l’entrada del parc prudenci Bertrana, a càrrec del conseller d’ empresa i ocupació, Felip Puig. El director de la fira, Jordi Camó recorda que seguidament es farà la construcció i encesa d’una carbonera, a càrrec de la cooperativa Agrària la Baixa Tordera.

camo carbonera

L’horari de la fira mercat del ram serà divendres de 6 a 9 del vespre i dissabte i diumenge de 10 del matí a 9 de la nit, al parc prudenci Bertrana.

ÚLTIMES NOTÍCIES