IniciNoticiesComerçEL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FELIP PUIG SERÀ L’ENCARREGAT D’INAUGURAR DIVENDRES LA...

EL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FELIP PUIG SERÀ L’ENCARREGAT D’INAUGURAR DIVENDRES LA FIRA DEL RAM. EL CERTAMEN ESCALFA MOTORS PER CONVERTIR-SE EN UNA MOSTRA DINÀMICA.

FIRAEl conseller d’empresa i ocupació, Felip Puig, serà l’encarregat d’inaugurar la Fira Mercat del Ram de Tordera el proper divendres 22 de març a les 6 de la tarda. Aquest any es donarà especial rellevància als sectors agroalimentari i ramader tot creant un nou espai diferenciat on s’ubicaran tots aquells expositors del primer sector i les empreses que s’hi relacionen o se’n deriven.  Així,  hi haurà espai per a la  ramaderia tradicional i ecològica, l’avícola, l’agricultura, els productors locals, els productors de llavors ecològiques, expositors d’horta urbana, vins, etc. i també hi haurà un lloc destacat per a la restauració i per a totes aquelles empreses de serveis o indústries el producte principal de les quals es caracteritzi per estar relacionat amb el primer sector. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fira

La Fira d’aquest any està pensada per convertir-se en un certamen dinàmic, de manera que els expositors no es converteixin en participants estàtics sinó en elements de promoció dels productes que presenten. Per fer-ho possible, l’organització habilitarà un nou espai dins el recinte firal, anomenat Àgora, on tindran lloc les activitats relacionades amb el desenvolupament econòmic del primer sector i els productes de proximitat. Entre aquestes activitats destaquen les jornades de treball sobre agroalimentació, tallers de cuina ecològica, tallers d’horticultura, tasts de vins, mels i olis, exhibicions ramaderes, entre d’altres noves iniciatives. A banda de les activitats relacionades amb el primer sector, des de la Mostra d’Associacionisme Local, les entitats seran les encarregades de mostrar al visitant la seva activitat amb l’organització de diferents actes a la carpa del recinte firal. Aquestes propostes van des de mostres de teatre i dansa, passant per exhibicions esportives, xocolatades, trobades de col•leccionisme, cercaviles de gegants i concerts. La regidora de participació Ciutadana, Eliana Romera ens detalla el paper de les entitats a la fira.

eliana mostra associacionisme

El mateix divendres, després de l’inauguració es farà la construcció i encesa d’una carbonera, a càrrec de la cooperativa Agrària la Baixa Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES