IniciNoticiesComerçCOMENCEN LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL PÈSOL DEL MARESME.

COMENCEN LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL PÈSOL DEL MARESME.

pesolsComencen les Jornades gastronòmiques del Pèsol del Maresme. Aquestes jornades volen convertir-se en un esdeveniment identitari de la comarca i van creixen en participació any rere any. En aquesta edició són 18 les localitats maresmenques que s’hi troben representades, 6 més que en l’edició anterior, mentre que a nivell d’establiments gastronòmics implicats s’ha passat de 80 a gairebé 100. Un creixement aquest, que Jaume Borrell president del consorci de promoció econòmica del Maresme-Costa de Barcelona, valora molt positivament, sobretot en èpoques de crisi econòmica quan iniciatives com aquestes poden ajudar als diferents establiments a projectar-se i a ensenyar els seus plats.

pèsol 1

Conjuntament amb aquesta presentació de les jornades del pèsol de Maresme, també s’ha presentat l’opuscle divulgatiu. Una mena de quadern informatiu, que recull informació del pèsol de la comarca, així com dels restaurants i establiments participants, alhora que inclou receptes de cuiners maresmencs destacats.

pèsol 2

A Tordera, participa en les jornades el restaurant Cal Nano que oferirà unes mandonguilles de ceps amb pèsols de Llavaneres.

ÚLTIMES NOTÍCIES