IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES DE TORDERA COMPLEIX AVUI 5 ANYS, CONSOLIDAT COM...

EL CASAL DE JOVES DE TORDERA COMPLEIX AVUI 5 ANYS, CONSOLIDAT COM UN ESPAI D’INTERACCIÓ ENTRE ELS JOVES.

02607Avui, 20 de març el casal de joves de Tordera compleix cinc anys. A banda de la programació de cada trimestre, on s’ofereixen tallers, cursos, sortides i activitat vàries, des del casal també s’ofereix assessorament juvenil en matèria de beques i ajudes públiques, bucs d’assaig per als músics locals, jocs,  accés  gratuït a Internet, entre molts d’altres serveis. La regidora de Joventut, Eliana Romera valora molt positivament la tasca del casal durant aquest anys.

eliana aniversari casal joves 1

El Casal de Joves compleix cinc anys de funcionament oferint una programació formativa, d’assessorament i de lleure adreçada especialment a les necessitats dels adolescents i els joves. Escoltem Eliana Romera.

eliana aniversari casal joves 2

En motiu de l’aniversari, des de Joventut s’han organitzat diferents activitats de celebració durant el cap de setmana.
D’una banda, dissabte 23, a partir de les 22:30 tindrà lloc un concert al casal amb els grups locals Siete y punto, Nasty End i Amused. Diumenge, per altra banda, i també dins els actes vinculats al programa de la Fira Mercat del Ram, a les 17:30 es farà la IV trobada de bateries darrera de la plaça de l’Església. El promotor de l’ activitat, Albert Mallorca explica que s’esperen prop de 40 participants.

trobada bateries 1

Mallorca avança quin repertori oferiran els participants a la trobada.

trobada bateries 2

Per participar a la trobada cal inscriure’s prèviament a casaldejoves@tordera.cat,  a través del perfil de la pàgina facebook del Casal  o al telèfon 937645885. Tots els participants a la trobada de bateries rebran unes baquetes com a obsequi, així com diversos regals que es sortejaran durant l’acte. El Casal està obert tots els dilluns, dimarts, dimecres i dissabtes de 10:00h a 13:00h i totes les tardes de dilluns a dissabte, de 16:00h a 20:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES