IniciNoticiesEntitatsL’AJUNTAMENT DE MAÇANET DE LA SELVA ORGANITZA UN CONCURS FOTOGRÀFIC PER COMMEMORAR...

L’AJUNTAMENT DE MAÇANET DE LA SELVA ORGANITZA UN CONCURS FOTOGRÀFIC PER COMMEMORAR ELS 10 ANYS DE L’INCENDI QUE VA AFECTAR ABASTAMENT EL SEU TERME MUNICIPAL. EL FOC VA COMENÇAR A TORDERA I VA OBLIGAR A DESALLOTJAR L’URBANITZACIÓ DE TERRABRAVA.

04-0030Aquest proper estiu es compliran 10 anys del foc que va començar a Tordera, a la zona de Can Peira, va obligar a desallotjar l’urbanització de Terrabrava i va afectar de manera important el terme de Maçanet de la Selva. Per commemorar l’efemèride, la Regidoria d’Ensenyament d’aquest municipi ha organitzat un concurs de fotografies realitzades els dies 13 i 14 d’agost de 2003 a qualsevol indret del terme municipal, a més d’altres activitats. Escoltem el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de Maçanet, Josep Lluís Valentí.

concurs fotos foc maçanet 1

Josep Lluís Valentí explica amb quin objectiu l’Ajuntament ha decidit impulsar aquest concurs fotogràfic.

concurs fotos foc maçanet 2

Pot participar en el concurs tothom qui ho desitgi, presentant una única fotografia en blanc i negre o en color. Les fotografies han de ser inèdites dels dies de l’incendi i no poden haver estat guardonades en altres concursos. S’han d’identificar amb un títol i un pseudònim i lliurar-se juntament amb un sobre tancat on hi hagin les dades personals i una fotocòpia del DNI. El termini de presentació s’acaba aquest proper dijous, 21 de març, a les 9 del vespre, al Centre Cívic de Can Trincheria.

Tot i que les bases del concurs diuen que han de ser fotografies de Maçanet, el regidor assegura que no és una condició indispensable, ja que el foc va començar en terme municipal de Tordera.

concurs fotos foc maçanet 3

Hi ha 3 premis. El primer és una càmera digital i un curs de fotografia; el segon, un disc de memòria extern i un curs de fotografia i, el tercer, un trípode i un curs de fotografia. Els guanyadors es coneixeran el dia 13 d’abril, a partir de les 6 de la tarda, al teatre La Societat, dins l’acte central dels 10 anys del foc de Maçanet.

Les tres fotografies premiades es penjaran amb el nom del seu autor, juntament amb les finalistes, a la sala d’exposicions del Centre Cívic Can Trincheria. També hi haurà les fotografies realitzades per fotoperiodistes professionals de diversos mitjans de comunicació. Es podran visitar del 15 d’abril al 5 de maig.

Després de 10 anys, l’entorn cremat encara es va recuperant a poc a poc. Josep Lluís Valentí diu que el més important no és l’incendi, sinó les seves conseqüències.

concurs fotos foc maçanet 4

Per més informació o consultar les dades de participació al concurs de fotografia dels 10 anys del foc de Maçanet, podeu entrar a la pàgina web de l’Ajuntament, a www.massanetdelaselva.org .

ÚLTIMES NOTÍCIES