IniciNoticiesCulturaEL CAU DE PINEDA REP EL PREMI D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE DE...

EL CAU DE PINEDA REP EL PREMI D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE DE LA FUNDACIÓ LLUÍS CARULLA PER EL PROJECTE DE RECUPERACIÓ DE L’APLEC DE L’EROLA.

caupinedaL’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda va rebre ahir el Premi d’Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla. El projecte premiat és “L’Aplec de l’Erola, la renaixença d’un poble del Montnegre”; un reconeixement genèric a la tasca que fa el Cau de Pineda i que arriba quan celebra els seus 50 anys.

El Cau de Pineda va rebre el Premi al Palau Robert de la Generalitat de Catalunya, de mans de la Consellera de Benestar i Família, Neus Munté, i la Presidenta de la  Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla. Segons la Fundació Lluís Carulla, es premia “el sentiment de pertinença al país des d’un punt de vista lingüístic, cultural i històric, i per fer un servei a la comunitat amb aprenentatge de competències, habilitats i valors”. Un dels responsables de l’agrupament Escolta i Guia Montpalau, Pep Basart mostrava la seva satisfacció per el reconeixement.

premi cau 1

Pep Basart parlava sobre els lligams del poble de Pineda amb Hortsavinyà i els motius que portaven a l’agrupament Escolta a recuperar l’aplec.

premi cau 2

El Dilluns de Pasqua, dia 1 d’abril, es tornarà a celebrar l’Aplec de l’Erola, impulsat per l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau i per entitats del territori.