IniciNoticiesEsportsLA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA OBLIGARÀ A TALLAR AVUI LA CARRETERA N-II...

LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA OBLIGARÀ A TALLAR AVUI LA CARRETERA N-II I GI-512 AL SEU PAS PER TORDERA.

03152La volta ciclista a Catalunya, passarà avui per Tordera. Els 159 quilòmetres de la primera etapa de la volta transcorrerà per 3 comarques, Maresme, el Vallès Oriental i La Selva. La Policia Local de Tordera informa que avui, entre les 14:30 i les 15:30 hores, les sortides de població a les carreteres N-II i GI-512 (de Sant Pere a Hostalric) romandran tallades amb motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya. La regidora de seguretat, Silvia Català alerta l’afectació de trànsit en horari escolar a la zona de l’escola brianxa i la roureda.

catala volta ciclista

La Policia Local agraeix la seva col·laboració i demana disculpes per les molèsties que els pugui ocasionar.

La sortida de la cursa serà 10 minuts abans de la una. Els ciclistes marxaran en direcció Sant Pol i pujaran per la BV-5128 en direcció al Collsacreu. Faran l’ascensió a l’Alt del Montseny i baixaran per Sant Celoni, per refer novament el camí fins a Calella. A l’alçada de la Fàbrica Llobet-Guri s’ha situat un esprint intermig, que llançarà el pilot en direcció a Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Els ciclistes seguiran per l’N-II fins a Tordera i agafaran la rotonda de Can Bartolí cap a Hostalric, per la GI-512. Encara a Tordera, l’etapa inclou un segon esprint per commemorar les 100 edicions del Tour de França.

A partir d’aquí enfilaran cap a la comarca de La Selva, vorejant Hostalric i pujant en direcció a Arbúcies fins l’Alt de Montsoriu. D’aquí baixaran fins a Sant Celoni i cobriran els últims 28 quilòmetres de l’etapa, novament travessant el Parc Natural del Montnegre-Corredor a través del Collsacreu. L’arribada a Calella està prevista cap a dos quarts de cinc de la tarda, a la Plaça de les Roses.

La Volta Ciclista a Catalunya és una cursa inclosa a la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, pel que comporta un moviment d’uns 200 corredors, 70 cotxes i 60 motos, acompanyats per un dispositiu de 46 motos i 3 cotxes dels Mossos d’Esquadra.