IniciNoticiesEducacióAJUNTAMENTS I ESCOLES ES COORDINEN PER EVITAR EL FRAU A LA PREINSCRIPCIÓ...

AJUNTAMENTS I ESCOLES ES COORDINEN PER EVITAR EL FRAU A LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR.

03226Les preinscripcions escolars a les escoles públiques i concertades de Catalunya, en l’ensenyament obligatori, s’allargarà fins al 22 de març. A banda dels tràmits habituals, els centres s’estan coordinant amb els ajuntaments per detectar possibles casos de frau. Un dels més habituals és falsejar l’empadronament per poder accedir a una escola a la qual no es té accés per la zona.

Els tècnics municipals estan revisant els canvis en l’empadronament dels últims mesos i comproven si hi ha cap moviment sospitós de nens nascuts el 2010. Els tècnics miren de trobar irregularitats abans de rebre denúncies de pares de fills que s’han quedat sense plaça. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró explica quin procés han de seguir les famílies de Tordera per pre-inscriure el seu fill o filla.

cayro pre-inscripcions

El període de matriculació per els alumnes admesos en els cursos d’educació infantil, primària i 1er ESO serà del 10 al 14 de juny, mentre que els alumnes que es matriculin de 2n, 3e i 4t d’ESO o vulguin confirmar plaça hauran de fer-ho del 25 al 28 de juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES