IniciNoticiesComerçLA FIRA DEL RAM ESTRENA L’ESPAI ÀGORA QUE ACOLLIRÀ ACTIVITATS SOBRE AGROALIMENTACIÓ...

LA FIRA DEL RAM ESTRENA L’ESPAI ÀGORA QUE ACOLLIRÀ ACTIVITATS SOBRE AGROALIMENTACIÓ I PRODUCTES DE PROXIMITAT.

FIRAEs coneixen nous detalls sobre la fira del ram, que s’inaugura el proper divendres, 22 de març. La Fira d’aquest any està pensada per convertir-se en un certamen dinàmic, de manera que els expositors no es converteixin en participants estàtics sinó en elements de promoció dels productes que presenten. Per fer-ho possible, l’organització habilitarà un nou espai dins el recinte firal, anomenat Àgora, on tindran lloc les activitats relacionades amb el desenvolupament econòmic del primer sector i els productes de proximitat.

Entre aquestes activitats destaquen les tres jornades de treball sobre agroalimentació: “Les oportunitats de desenvolupament econòmic que genera el Primer Sector” a càrrec del biòleg Martí Boada, “Cooperem per una alimentació local i de qualitat”, a càrrec de Carles Jódar i Alba Rojas, promotors de la Cooperativa MengemBages.coop i “Agricultura ecològica i compromís social”, a càrrec de Jordi Llauradó, director de la Cooperativa La Tavella, gestionada per dues entitats sense ànim de lucre i dedicada a la integració sociolaboral de persones amb malalties mentals o discapacitat intel·lectual.

Les sessions de treball, obertes a tot el públics, tindran lloc dissabte 23, de 10:00h a 12:00h a l’Àgora del recinte firal.

A banda de les xerrades sobre agroalimentació, l’Àgora serà escenari d’altres activitats com ara tallers de cuina ecològica, tallers d’horticultura, tasts de vins, degustacions de mel i tast de diferents varietats d’oli.

ÚLTIMES NOTÍCIES