IniciNoticiesEsportsDOLENTA LA JORNADA D'AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

DOLENTA LA JORNADA D’AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

Foto: Diego Caparrós.
Foto: Diego Caparrós.

Jornada no gaire bona per els esports torderencs aquest passat cap de setmana. Amb hoquei sobre patins, empat del CPTordera (2-2) que va jugar davant els líders de la categoria el Vilafranca el dissabte a les 19:00 en el pavelló de la concòrdia, en una jornada festiva, on des de el club es va potenciar l’assistència en el pavelló amb l’entrada gratuïta. Els torderencs, es situen cinquens de la primera nacional espanyola. El CPTordera, descansa durant dues setmanes consecutives, el 6 d’Abril, serà quan tornin a la competició. El CFTordera, va perdre quan menys tocava al camp del ATH Silenc per 2-0. Ara mateix es troben segons de la classificació, dins les places d’ascens, però veient de reüll, el Llagostera que només li treu un punt. El líder s’escapa a set punts, l’sporting vidrerenca. Aquesta setmana el Tordera juga en el municipal d’esports, dins del marc de la fira mercat del ram, diumenge a les 16:30 contra el Vila-roja.

Amb bàsquet masculí, derrota també del primer equip per 82-74 a la pista del Regina Carmeli. Amb la segona posició, segueix de moment el sènior masculí que no es pot permetre cap més derrota. Aquesta jornada disputaran el seu partit a casa, dissabte a les 18:30 contra el Caldes de Montbui. Amb el Sènior Femení, victòria molt clara per 61-41 contra el Calella. La propera setmana tornen a casa, jugaran Badalona, dissabte a les 16:00. Amb voleibol masculí victoria per 1-3, davant el Amb futbol sala, victòria per 5-2 contra el Ripoll.

Amb futbol d’empreses, Torderenc 3-1 Can Borrell, Silenc 0-6 Sant Andreu. Aquesta setmana també es durà a terme el torneig de Judo en el pavelló poliesportiu dissabte pel matí i el diumenge 24, Campionat Interclub de patinatge en el pavelló de la Concòrdia. Des de el gimnàs Dikergym, en Dídac Rodríguez participarà diumenge en el 21è Campionat de Culturisme. Recordar també que des de el departament d’esports de la ràdio, també ens desplaçarem cap a la fira del ram, per fer el seguiment de les informacions des de el parc prudenci bertrana.