IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE MÚSICA CELEBRA AQUESTA SETMANA LES ACTIVITATS DE FI DE TRIMESTRE:...

L’ESCOLA DE MÚSICA CELEBRA AQUESTA SETMANA LES ACTIVITATS DE FI DE TRIMESTRE: DUES AUDICIONS I UN CONCERT. TOT OBERT AL PÚBLIC.

03019S’acaba el segon trimestre del curs escolar i és per aquest motiu que durant aquesta setmana l’Escola de música duu a terme diverses activitats obertes al públic. Les audicions seran avui  i el dimecres 20 de març a les 18:15h a l’Auditori. El concert es durà a terme el divendres 22 de març a les 8 de la tarda a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Aquesta tarda a les 18:15h tindrà lloc la primera audició, en què hi participaran els alumnes de piano, violoncel, violí i saxo. El dimecres 20 de març a la mateixa hora es durà a terme la segona audició, en aquest cas amb alumnes de piano, guitarra, violí i cant. Les audicions es duran a terme a l’Auditori del Teatre Clavé i després d’aquestes s’obrirà un torn de tutories per tal que els pares, mares i/o familiars dels alumnes puguin parlar amb els corresponents professors. El cap de l’escola de música, Medín Peiron valora positivament el funcionament de l’escola de música.

medin peiron

Finalment, el divendres 22 de març a les 20:00h es durà a terme el concert de fi de trimestre, en què hi participaran diversos alumnes de l’Escola de música. El concert és gratuït i obert a tothom.

ÚLTIMES NOTÍCIES