IniciNoticiesCulturaTORDERA CELEBRA EL CARNESTOLTES AMB PROP DE 500 PARTICIPANTS I UN GRAN...

TORDERA CELEBRA EL CARNESTOLTES AMB PROP DE 500 PARTICIPANTS I UN GRAN NOMBRE DE GENT ALS CARRERS DEL POBLE.

2013-02-09 18.39.05Prop de 500 persones van desafiar el fred d’aquest cap de setmana i van sortir dissabte a la tarda als carrers de Tordera per celebrar el Carnestoltes. Balls, música i molta gresca van ambientar la rua, que va transcórrer al llarg del Camí Ral amb una concentració important de gent que esperava el pas de les disfresses. Hi van participar un total de 7 comparses i 4 grups. La resta fins als gairebé 500 inscrits el completaven les categories de petits grups, individuals i parelles. La cercavila va finalitzar, com cada any, a la Plaça de l’Església, amb la tradicional xocolatada i l’entrega de premis. La regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, es mostra molt satisfeta amb el Carnestoltes d’enguany.

balanç carnestoltes 1

Enguany, els premiats en les diferents categories van ser els següents:

En la categoria de disfresses al lloc de feina, que es va celebrar dissabte el matí, es va donar un accèssit a Martos Reparacions, que anaven de guirlandes de paper. El tercer premi va ser per la perruqueria Nina, que es van disfressar de Nimfes del bosc; el segon premi se’l va endur el Bar Montse, sota el nom “Anem a la platja”, i el primer premi va recaure a la Carnisseria Serra, que es van ambientar en un Saló de l’Oest.

En la categoria individual i parelles, el tercer premi va ser per la Fada de Conte, el segon premi per un nena que anava disfressada de Sirenita i el primer premi se’l va endur una Abducció Alienígena.

En la categoria de petits grups (formats entre 3 i 9 persones), el tercer premi va ser pel grup “Póker”, el segon premi se’l van endur els “Don Quijote cabalga de nuevo” i el primer premi va anar cap al grup “The Lady’s”.

En la categoria de grups (formats entre 10 i 24 persones), el tercer premi se’l va endur el grup La Cabanya, que anaven de corredors de Sant Fermí; el segon premi va anar cap als “Tot net” i el primer premi se’l va endur el grup de “Les cortesanes reciclades”.

Pel que fa a les comparses, aquestes es van dividir, com cada any, en dues categories. En la de col·lectius formats entre 25 i 40 persones només hi va haver dos premis. El primer se’l va endur el grup Tropicana i el segon la colla Antaviana.

En les comparses formades per més de 40 persones, el tercer premi va ser pels Potatofolls, el segon premi va anar cap el grup que portava el lema “No hi ha camí per la pau, la pau és el camí”, i el primer premi se’l va endur “El flautista d’Hamelí” de l’Esplai El Garbell de Tordera.

Pel que fa al premi a la millor carrossa va ser per la comparsa de la colla Antaviana.

M. Àngels Cayró destaca el fet de poder mantenir una festa com aquesta en temps difícils econòmicament, tot i haver reduït les ajudes.

balanç carnestoltes 2

M. Àngels Cayró agraeix l’esforç i la col·laboració de la Comissió de Festes en la preparació del Carnestoltes a Tordera.

Per altra banda, ahir el matí, el veïnat de Sant Pere també va celebrar, com ja és tradicional, la seva rua de Carnestoltes. Un bon nombre de públic va acompanyar els participants pels carrers del veïnat. El recorregut va finalitzar a la pista poliesportiva amb l’entrega de premis i un vermut popular.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES