IniciNoticiesPolíticaEL PARTIT POPULAR DE TORDERA PRESENTA LES SEVES PROPOSTES INCLOSES EN EL...

EL PARTIT POPULAR DE TORDERA PRESENTA LES SEVES PROPOSTES INCLOSES EN EL PRESSUPOST DEL 2013. L’ACTE VA COMPTAR AMB LA PRESÈNCIA DEL PRESIDENT DEL PP AL MARESME, DIEGO SÁNCHEZ.

acteppEl Partit Popular de Tordera va celebrar una xerrada, el passat divendres, per presentar les propostes de reactivació econòmica del partit, que s’han incorporat a les ordenances fiscals i pressupostos d’aquest 2013. Es tracta de propostes encaminades a la creació d’ocupació i dirigides especialment als torderencs i torderenques. Entre aquestes destaquen: fomentar les fires sectorials per dinamitzar el comerç, la creació d’ocupació juvenil i contractes d’obres i serveis per aturats del municipi. En definitiva, són propostes que no suposen un cost elevat i que es busca que siguin productives, tenint en compte la difícil situació monetària. Escoltem el regidor del PP, Xavier Martín.

xerrada pp 1

Xavier Martín mostra el seu punt de vista sobre el compliment del pressupost 2013 i espera que es compleixin les previsions d’ingressos.

xerrada pp 2

L’acte de divendres va comptar amb la presència del president del PP al Maresme, Diego Sánchez. En declaracions a Ràdio Tordera, recordava els temes que preocupen als ciutadans i es mostrava satisfet amb la feina del PP de Tordera.

xerrada pp 3

Diego Sánchez també va parlar de la mala imatge dels partits polítics amb els casos de corrupció que s’estan destapant actualment.

xerrada pp 4

La xerrada va finalitzar amb un aperitiu per a tots els assistents.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.