IniciNoticiesComerçELS COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE POSEN PUNT I FINAL A LA CAMPANYA...

ELS COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE POSEN PUNT I FINAL A LA CAMPANYA DE NADAL. EN TOTAL HAN REPARTIT MÉS D’UN CENTENAR DE PREMIS ENTRE ELS SEUS CLIENTS.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre va celebrar, aquest passat divendres, el sorteig de la Campanya de Nadal 2012. En total van repartir uns 130 premis, entre vals de compra per valor de 2000 euros, paneres i lots. El president dels Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, es mostra content amb la campanya d’enguany i la participació ciutadana.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/borrell-balanç-campanya-nadal.mp3|titles=borrell balanç campanya nadal]

Una altra de les activitats nadalenques ja tradicionals de l’associació és el concurs infantil de dibuix. Les bases per participar i els fulls per dibuixar es poden trobar en els establiments associats. El dia 4 de gener es farà l’entrega de premis. Escoltem Josep Borrell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/borrell-concurs-dibuix.mp3|titles=borrell concurs dibuix]

En un context de crisi general com l’actual, els comerciants del nucli antic s’uneixen per fer-hi front i oferir propostes atractives als clients.